Bureau GLD 30 november 2016

ARNHEM - In deze uitzending de route die de vrouw in Zelhem heeft afgelegd voordat ze lastiggevallen wordt door een jongeman, een overval op een cafetaria in de Nijmeegse wijk Hatert. Zaken uit Wansveld en Velp zijn opgelost.

Zedenmisdrijf Zelhem

Op zaterdag 19 november fietst een vrouw van middelbare leeftijd alleen vanuit het centrum van Zelhem weg. Ter hoogte van de Boeninksteeg is ze door een jongeman overmeesterd. 

Route

De fietstocht van nog geen twee kilometer begint bij de Markt. Vervolgens de Achter de Hoven in en direct rechts naar de Groen van Prinsterenstraat. In deze lange straat fietst de vrouw langs winkels en woningen. Aan het eind van de straat gaat de route verder over de Kolstee en vrijwel direct naar de Haitinkweg. Dit is een fietspad achter de huizen langs en het einde van de bebouwde kom. Hier kom je in het weidse landschap. De vrouw fiets verder in de richting van de Boeninksteeg. Daar wordt ze van haar fiets de bosjes in getrokken.

Wie heeft er die 19 november een man op de fiets gezien langs deze route? De politie hoopt op informatie.

Signalement

  • Hij is rond de 20
  • licht getint
  • ongeveer 1.70-1.75 m lang
  • hij heeft donker haar, aan de zijkanten kort tot zeer kort geknipt of geschoren
  • hij heeft geen gezichtsbeharing en verder een gladde en gave huid
  • ook hij was die avond op de fiets, op wat voor een soort fiets hij rondreed weten we helaas niet

Twee overvallen in korte tijd Nijmegen

cafetaria Hatert in Nijmegen is in korte tijd meerdere keren overvallen. De laatste keer is op zaterdagavond 19 november, even voor half acht. Een man met een wapen komt het cafetaria aan de Zijpendaalstraat in Nijmegen binnen en bedreigt de iegenaar, die gaat de worsteling aan en raakt daarbij gewond.

Vluchtroute

De overvaller rent de zaak uit en verdwijnt in de richting van de Muiderslotstraat. het gaat om een man met een getint uiterlijk en een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas met capuchon en een spijkerbroek. Verder hij had een bivakmuts over zijn hoofd.

Tips

Informatie over een van deze zaken, bel dan de politie via 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Meer over dit onderwerp:
Bureau GLD
Deel dit artikel:

Reageren