Nieuws

Sfeervol hardlopen bij Zevenheuvelennacht

NIJMEGEN - 7500 hardlopers zijn om 19.00 uur op de Groesbeekseweg in Nijmegen van start gegaan voor de Zevenheuvelennacht. De organisatie heeft het parcours extra gecontroleerd op dode takken in de bomen, vanwege de harde wind die op komst is.
Op het donkerste deel van het parcours wordt tijdens de Zevenheuvelennacht  gezorgd voor sfeervolle verlichting. En er klinkt muziek. De Herfst uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi is in een modern jasje gestopt en zal klinken tijdens de loop van 7 kilometer.
Enkele weken geleden zat de loop al vol. Het evenement is populair, omdat het evenement bekend staat om de mooie verlichting die zorgt voor een magische sfeer. 
Zaterdagmiddag was er al een Kinderloop met 700 kinderen  en zondagmiddag start om 13.00 uur de Zevenheuvelenloop waar 40.000 hardlopers aan meedoen. 
Omdat er zondag harde wind wordt verwacht zijn de tenten en de opblaasbogen boven de finish uitgerust met extra ballast. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!