Nieuws

Kleedkamer WVW Weurt leeggeroofd, dief voor 163e keer opgepakt

Een 52-jarige man is zondag opgepakt, nadat hij de kleedkamer van voetbalvereniging WVW Weurt op sportpark De Kamp had leeggeroofd. De man was een bekende van de politie. Hij werd zondag voor de 163e keer opgepakt. © Facebook Politie Nijmegen
WEURT - Een 52-jarige man is zondag opgepakt, nadat hij de kleedkamer van voetbalvereniging WVW Weurt op sportpark De Kamp had leeggeroofd. De man was een bekende van de politie. Hij werd zondag voor de 163e keer opgepakt.
De inbreker haalde meerdere telefoons en portemonnees uit de broekzakken van de spelers en ging ervandoor. De spelers probeerden gelijk de locatie van hun telefoon te zoeken via 'Find my iPhone', een app waarmee je kan zien waar je iPhone is.
De politie ging met meerdere eenheden zoeken, maar dat leverde in eerste instantie niets op. Later zag een agent de man op een scooter rijden en kende hem van eerdere diefstallen. De agent wist waar de man woont.
Ondertussen bleef de locatie van één van de telefoons stilstaan bij de woning in Nijmegen. Daar is de 52-jarige man aangehouden. De portemonnees en mobieltjes werden aan de spelers teruggegeven.