Nieuws

Meijers noemt situatie Achilles niet dramatisch

GROESBEEK - Het is tot dusverre een rampzalig seizoen voor Achilles'29.
De Groesbekers staan laatste, uitgerekend in het seizoen dat er kan worden gedegradeerd. "De situatie is niet dramatisch", vindt trainer Eric Meijers. 
"We zijn nog steeds niet gedegradeerd. Er zijn nog 25 wedstrijden te spelen en we staan nog maar drie punten achter. Van rare situaties is totaal geen sprake. We zullen wel langer niveau moeten vasthouden in de wedstrijden. Dat hebben we dit seizoen tot nu toe te weinig gedaan.
Een tegenstander als De Graafschap motiveert dan wel. "Dit is een uitgelezen moment om ons te rehabiliteren. Ik heb in Doetinchem met Helmond Sport ooit van ze gewonnen, maar dat was 'a long time ago'. We moeten ons nu concentreren op morgen. Ik denk een fifty-fifty wedstrijd."
Meijers voert enkele wijzigingen door. "Omid Popalzay speelt als linkshalf. Dat heeft hij vaker gedaan en dat heeft ons toen geen windeieren gelegd. En als rechtsback hebben we een aantal opties gehad. En wij zijn daar niet tevreden. Zij spelen met Driver wat teruggetrokken en ik denk dat wij met Rick Hemmink daar wat meer aan het voetballen kunnen komen."