Nieuws

Gratis af te halen: een Vierdaagse rozet, maar wat moet je ermee?

ELST - Tijdens de honderdste Vierdaagse in Nijmegen hingen er honderden kartonnen rozetten langs de route. De enorme borden zijn deze dagen gratis af te halen bij J&G Events in Elst. Een grote auto is daarbij niet overbodig.
De rozetten zijn namelijk een meter breed en twee meter lang. Ruim driehonderd stuks gaan de deur uit. Ze waren speciaal voor de jubileumeditie gemaakt dus volgend jaar zijn ze niet meer te gebruiken. 
Maar waar laten de nieuwe eigenaren van zo'n rozet dat enorme ding dan? 'Boven het bed hangen, de tuin ermee versieren, om volgend jaar weer langs de route te hangen, voor de voetbalclub. Allerlei verhalen doen er de ronde', zegt Melissa Klein Braskamp van J&G Events die de aankleding rond de Vierdaagse verzorgt.  

Huwelijkscadeau

Een stel dat elkaar heeft ontmoet tijdens de Vierdaagse krijgt een rozet als huwelijkscadeau. 'Zij gaan één dezer dagen trouwen en papa neemt een rozet mee als cadeau dus dat is wel heel speciaal',  vertelt Klein Braskamp.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!