Nieuws

Bejaarde vrouw die vier dagen in tuin lag, maakt het naar omstandigheden goed

Daar woont ze!
De vrouw van 83 uit Klarenbeek (Voorst) die vier dagen lang hulpeloos in haar tuin lag, ligt nog in het ziekenhuis in Deventer. Naar omstandigheden gaat het goed met haar, zegt haar zoon. Buurtbewoners meldden eerder dat ze weer terug was. © Omroep Gelderland
KLARENBEEK - De vrouw van 83 uit Klarenbeek (Voorst) die vier dagen lang hulpeloos in haar tuin lag, ligt nog in het ziekenhuis in Deventer. Naar omstandigheden gaat het goed met haar, zegt haar zoon. Buurtbewoners meldden eerder dat ze weer terug was.
Haar zoon en een buurvrouw vonden haar maandag in de tuin. Ze waren er gaan kijken, omdat ze haar al een paar dagen niet hadden gezien.
De vrouw bleek ten val te zijn gekomen toen ze de krant was gaan halen. Geluk bij een ongeluk: ze was warm aangekleed, zo kon ze de koude nachten doorstaan. Ze had ook haar tuinhandschoenen bij zich, zegt haar familie.
De vrouw was wel onderkoeld en had een vochttekort.

150 meter van de weg, midden in het bos

Hoe kan het dat het zolang duurde voordat de vrouw werd gevonden? 'Ze woont zo'n 150 meter van de weg af', zegt een man uit de buurt. 'Midden in het bos. Dan is die mevrouw natuurlijk heel kwetsbaar als ze midden op het pad ligt. Niemand ziet je. De deur staat open, maar niemand die dat kan zien.'
Buurtbewoners vinden het een wonder dat de vrouw het heeft overleefd:

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!