Nieuws

Kopers kaartje Oktoberfest krijgen waarschijnlijk geld terug

Gedupeerden die een kaartje hebben gekocht voor het afgelaste Oktoberfest in Arnhem krijgen waarschijnlijk hun geld terug. Dat zegt organisator Dennis Poland. © pixabay
ARNHEM - Gedupeerden die een kaartje hebben gekocht voor het afgelaste Oktoberfest in Arnhem krijgen waarschijnlijk hun geld terug. Dat zegt organisator Dennis Poland.
'Wij gaan er de komende periode in ieder geval alles aan doen om de ontstane situatie zo goed en adequaat mogelijk het hoofd te bieden', staat in een verklaring op de website van Oktoberfest Niederlande.
De organisatie kreeg van de gemeente Arnhem geen vergunning voor het evenement op 11 en 12 november op de Stadsblokken. Arnhem heeft er geen vertrouwen in dat de openbare orde gehandhaafd kan worden. Ook de andere Oktoberfesten in Groningen en Den Haag gaan niet door. Die gemeenten hebben er ook geen vertrouwen in. 

Mailtje sturen

Gedupeerden die een kaartje voor het Oktoberfest in Arnhem kochten, wordt gevraagd een mailtje te sturen. Ze moeten daarin hun naam, adres en bankrekeningnummer zetten en melden hoeveel kaarten ze hebben gekocht. 
De organisatie heeft vergeefs gezocht naar een andere locatie in of bij Arnhem.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!