Nieuws

Staatssecretaris Martijn van Dam bezoekt de Veluwe

Staatssecretaris Martijn van Dam (Economische Zaken) bezoekt donderdag de Veluwe. De politicus doet dit vanwege de nominatie van het gebied voor de verkiezing 'Mooiste Natuurgebied van Nederland'. © Jan Bruil, Nationaal Park de Hoge Veluwe
UDDEL - Staatssecretaris Martijn van Dam (Economische Zaken) bezoekt donderdag de Veluwe. De politicus doet dit vanwege de nominatie van het gebied voor de verkiezing 'Mooiste Natuurgebied van Nederland'.
Van Dam brengt ook een bezoek aan de andere twaalf genomineerden om de verschillende natuurgebieden 'te ervaren en kennis op te doen'. Nederlanders kunnen tot en met 31 oktober hun favoriete natuurgebied kiezen via www.mooistenatuurgebied.nl.
De drie of vier winnende natuurterreinen worden de komende jaren gepromoot in binnen- en buitenland als iconen die net zo bekend moeten worden als de Hollandse tulpen en molens of Amsterdam. Ook krijgen de winnende gebieden maximaal 300.000 euro.

ZIE OOK:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!