Nieuws

De A1 wordt verbreed en dat gaat de automobilist nu al merken

Deze week wordt elke nacht gewerkt aan het knooppunt Beekbergen. Het verkeer kan daardoor hinder ondervinden van de omleidingen, die nodig zijn. © Google Maps
BEEKBERGEN - Deze week wordt elke nacht gewerkt aan het knooppunt Beekbergen. Het verkeer kan daardoor hinder ondervinden van de omleidingen, die nodig zijn.
Om de doorstroming te verbeteren wordt op het knooppunt Beekbergen de verbindingslus van Deventer in de richting van Arnhem vervangen door een nieuwe weg met een viaduct.
Ook wordt er tussen de op- en afrit Apeldoorn-Zuid en het knooppunt een extra rijstrook aangelegd. De werkzaamheden moeten eind volgend jaar klaar zijn.
Deze week wordt tussen 21.00 uur en 5.00 de verbindingsweg van Zwolle richting Deventer afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de A1 en de afrit Apeldoorn-Zuid.
In de nacht van vrijdag op zaterdag is de parallelbaan van de A50 in zuidelijke richting tot knooppunt Beekbergen dicht. Ook wordt dan de parallelbaan van de A1 van Deventer naar Amersfoort tijdelijk geblokkeerd. Tijdens de werkzaamheden zijn er snelheidsbeperkingen van kracht.