Nieuws

Het belangrijkste Gelderse nieuws van vrijdag 21 oktober

Het nieuws in Gelderland vandaag gemist? Geen nood. Hieronder volgen de belangrijkste berichten van vrijdag 21 oktober. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Het nieuws in Gelderland vandaag gemist? Geen nood. Hieronder volgen de belangrijkste berichten van vrijdag 21 oktober.

Deel Wezep uren zonder water na leidingbreuk

Een deel van Wezep had vrijdag uren geen of weinig water door een leidingbreuk. Het ging om het gebied rond de kruising bij de Kerkweg en Acaciastraat. De problemen duurden tot 17.00 uur. De kruising verzakte door de breuk en is daarom tot maandag afgesloten. Dan vinden er herstelwerkzaamheden plaats.

Engelsman bezoekt 'spookduel' De Graafschap

Scott Fitzgerald uit Engeland kwam enkele jaren geleden in aanraking met enkele De Graafschap-supporters tijdens een wedstrijd van Queens Park Rangers in Londen. Hij bleef contact houden met de Nederlandse fans en bezocht in 2011 al eens een wedstrijd van de Superboeren. De Engelsman besloot deze vrijdag Nederland aan te doen voor een tweede bezoek aan zijn favoriete Nederlandse club. Helaas voor hem bedacht de KNVB dat uitgerekend deze wedstrijd door De Graafschap zonder publiek moet worden gespeeld.

PvdA-wethouder in Nijmegen stapt op

De beslissing van de Nijmeegse PvdA-wethouder Turgay Tankir (Economie, Werk en Inkomen) om op te stappen kwam vrijdag als een donderslag bij heldere hemel. Tankir voelde zich naar eigen zeggen niet meer gesteund door zijn eigen fractie en hield daarom de eer aan zichzelf. Het college beraadt zich over de invulling van zijn portefeuilles. In de tussentijd neemt wethouder Bert Frings (Zorg en Welzijn) waar.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!