Nieuws

Knuffels ontroeren vader van te vroeg geboren tweeling uit Arnhem

De wiegjes stonden al klaar voor de tweeling van vader Koen Gelderman en zijn vrouw uit Arnhem. Maar de tweeling werd veel te vroeg geboren en lag vervolgens maanden in het ziekenhuis. © Facebook Koen Gelderman
ARNHEM - De wiegjes stonden al klaar voor de tweeling van vader Koen Gelderman en zijn vrouw uit Arnhem. Maar de tweeling werd veel te vroeg geboren en lag vervolgens maanden in het ziekenhuis.
De wiegjes die het stel bestelde via Bol.com zijn daardoor nooit gebruikt. De retourdatum was inmiddels allang verstreken, toch stuurde de Arnhemmer een mail met de vraag of de bedjes retour gestuurd konden worden. De webwinkel maakte daar geen probleem van en stortte het geld terug.

Knuffels

Woensdag ging de deurbel. Een pakket van Bol.com werd geleverd. Gelderman die niets bij de winkel besteld had, opende de doos met daarin twee schattige knuffels en een lief briefje van de medewerker die hem geholpen had.

Hartverwarmend

De jonge vader postte op Facebook zijn lof voor de actie. 'Wat een ongelofelijke service en na 4,5 maand door te hebben gebracht in het ziekenhuis met onze kinderen zijn dit soort acties ineens heel veel waard', zo schrijft hij. Het bericht leverde tienduizenden likes op.

Tweeling maakt het goed

Na ruim 4.5 maand is Tobias inmiddels thuis, zijn zusje Rozalie maakt het ook goed, zij mag over een paar weken hopelijk naar huis.
Luister hier naar het gesprek met Koen Gelderman op Radio Gelderland