Nieuws

Arnhemse op vrije voeten, maar blijft medeverdachte van moord op Belgische kunstenaar

De vrouw die in 2014 samen met haar man en minderjarige zoon in de Arnhemse wijk de Geitenkamp werd opgepakt op verdenking van moord, is vrijgelaten. Dat meldt de Belgische nieuwssite HLN.be. Haar man zit nog wel vast en zou alle schuld op zich nemen. De vrouw blijft net als haar man verdacht van de moord op Stefaan Bekaert (41) uit het Belgische Menen. © archief Omroep Gelderland
ARNHEM - De vrouw die in 2014 samen met haar man en minderjarige zoon in de Arnhemse wijk de Geitenkamp werd opgepakt op verdenking van moord, is vrijgelaten. Dat meldt de Belgische nieuwssite HLN.be. Haar man zit nog wel vast en zou alle schuld op zich nemen. De vrouw blijft net als haar man verdacht van de moord op Stefaan Bekaert (41) uit het Belgische Menen.
De man, een 41-jarige kunstenaar, werd in het voorjaar van 2014 dood gevonden op de zolder van zijn huis in Menen. Hij was met veertien messteken om het leven gebracht en in een tapijt gewikkeld. 
Het spoor leidde de politie naar het gezin in Arnhem. Het gaat om een zwerversgezin dat tot vlak voor de moord in het huis van het slachtoffer woonde. 'Het kwam er wellicht plots tot een hoog oplopende ruzie', schrijft HLN.be.
Wat er ondertussen is gebeurd met de minderjarige zoon van het stel, is niet duidelijk.
De vrouw zou afgelopen zomer al vrij zijn gelaten, maar dat is pas onlangs bekend gemaakt. 
Het tv-programma Bureau GLD besteedde twee jaar geleden aandacht aan de zaak.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!