FC Lienden verspeelt in blessuretijd zege op Jong Sparta

FC Lienden heeft zondag in de Tweede Divisie een zekere winst uit handen laten glippen. De ploeg speelde 2-2 gelijk tegen Jong Sparta dat in de blessuretijd nog wist te scoren. © Omroep Gelderland
ROTTERDAM - FC Lienden heeft zondag in de Tweede Divisie een zekere winst uit handen laten glippen. De ploeg speelde 2-2 gelijk tegen Jong Sparta dat in de blessuretijd nog wist te scoren.
De ploeg van trainer Hans Kraay jr. kwam in de 20e minuut op voorsprong door een treffer van Mo Ajiach. Ruim een kwartier later zette Abderrahim Loukili Lienden op 0-2. De spits miste eerst een strafschop, maar schoot in de rebound alsnog raak.
Na rust bracht Iván Calero Ruiz Jong Sparta terug in de wedstrijd. Het bleef daarna tot in de blessuretijd spannend, totdat Cyril Chevreuil beide ploegen op gelijke hoogte bracht.

Oud Sparta en Oud FC Lienden ook in evenwicht

In het kader van het 100-jarig bestaan van Het Kasteel, het stadion van Sparta, werd er vooraf een wedstrijd gespeeld tussen Oud Sparta en Oud FC Lienden. Het veteranenduel eindigde in een 1-1 gelijkspel.
De supporters uit Lienden hadden 400 appels meegenomen om aan het bestuur van Sparta te overhandigen.