Nieuws

De man van Sandra Vanreys is de 2000ste stemmer op De Gelderse Top100!

De stemmachine van De Gelderse Top100 is iets meer dan een week open en de 2000ste top 3 is binnen! Wim Lenting uit Aalten stemde op Rob de Nijs, Dick van Altena en op Sandra Vanreys! Niet geheel toevallig.. hij is al dertig jaar getrouwd met Vanreys. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De stemmachine van De Gelderse Top100 is iets meer dan een week open en de 2000ste top 3 is binnen! Wim Lenting uit Aalten stemde op Rob de Nijs, Dick van Altena en op Sandra Vanreys! Niet geheel toevallig.. hij is al dertig jaar getrouwd met Vanreys.
Wim koos voor het liedje Freek is al groot van Dick van Altena, Jan Klaasen de Trompetter van Rob de Nijs en van zijn eigen vrouw voor De Achterhoek, een ode die al enkele jaren goed scoort in de top 100. 
Er wordt flink aktie gevoerd door diverse artiesten. Facebook, mail en twitter worden massaal ingezet om de fans te bewegen te stemmen.
Het gaat goed met bijvoorbeeld de winnaars van vorig jaar: Het Toverbal Theater uit Beneden-Leeuwen, met het Nijmeegse Juneville, zangeres Lottie Mae Jones en met de Harderwijkse zangeres Lisanne Spaander.
Waar blijven de fans van De Sjonnies, Jan Ottink en Lisa Lois? Zij scoren tot nu toe echt te weinig punten voor een plekje in de lijst. 
De band Trinity stond vorig jaar in de Top10, maar heeft tot nu slechts een handjevol punten. Nathalie Jansen uit Dieren stemde op de Veluwse band en zegt 'Super gaaf nummer. Ik word er altijd zo vrolijk van!'
Stemmen voor de lijst met Gelderse artiesten kan nog tot 5 november via www.degeldersetop100.nl, op zaterdag 12 november zenden we de lijst uit. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!