Nieuws

Bij NEC op non-actief gestelde Hoekman had prettig gesprek met Van Ingen

Bart van Ingen (links) en Danny Hoekman
Hij werd ruim drie weken geleden op non-actief gesteld als technisch manager bij NEC, maar Danny Hoekman had vrijdag een gesprek met algemeen directeur Bart van Ingen van de Nijmeegse club.
ARNHEM - Hij werd ruim drie weken geleden op non-actief gesteld als technisch manager bij NEC, maar Danny Hoekman had vrijdag een gesprek met algemeen directeur Bart van Ingen van de Nijmeegse club.
Beide partijen doen geen mededeling over de inhoud van het gesprek, maar Van Ingen meldt wel dat er een vervolg op komt. Hoekman had een contract tot 2018 en mogelijk is er gepraat over de afwikkeling daarvan. Hoekman laat op zijn beurt weten dat het een prettig gesprek was. 
Op 13 mei tekende de Nijmegenaar een contract als technisch manager, maar de samenwerking verliep niet zoals de clubleiding van NEC zich had voorgesteld. Daarom werd hij op 6 september uit zijn functie ontheven. Hoekman zou zelfs een stadionverbod hebben gekregen, maar dat is niet officieel bevestigd door de Nijmeegse club. De gewezen linksbuiten van de club liet zich zelfs nadrukkelijk zien bij de wedstrijd tussen Sparta en NEC. Een deel van de Nijmeegse supporters steunt Hoekman ook nadrukkelijk.