De Graafschap verliest in blessuretijd van tienkoppig Dordrecht: 2-3

DOETINCHEM - De Graafschap wilde de nederlaag tegen NAC wegspelen op de eigen Vijverberg, maar dat lukte niet. Integendeel: de crisis werd alleen maar groter. Lees hier het wedstrijdverloop terug.
21.49 In blessuretijd scoort Alessio da Cruz de winnende goal. De Graafschap verliest met 2-3. Publiek scandeert: 'Schaam je kapot'.
21.40 Ongeloof bij het publiek; binnen enkele minuten is daar de gelijkmaker alweer, van Ricky van Haaren.
21.38 En daar is de bevrijdende 2-1. Uitgerekend Dean Koolhof maakt hem!
21.37 Inmiddels in Keurntjes in de ploeg gekomen voor de onfortuinlijke Cicek.
21.27 Penalty genomen door  Michael Chacon, en hij zit: 1-1
21.24 Penalty voor Dordrecht, omdat Daniels werd neergehaald door Cicek in het zestienmetergebied. Maar was het er één? De bal werd in ieder geval geraakt.
21.21 El Jebli en Van den Hurk zijn gewisseld, Koolhof en Van Overbeek komen in hun plaats.
21.11 Wat kleine verbindingsproblemen zojuist. Geen doelpunten te melden, wel een rode kaart voor de spits van FC Dordrecht, Joel Thomas. Hij maakte een harde, onnodige overtreding vlakbij de middenlijn.
21.01 We zijn begonnen aan de tweede helft, hopelijk is er dan meer te juichen voor de fans. Beide teams zijn ongewijzigd.
20.47 Rust. De Graafschap is veel sterker, maar weet dat nog niet in de score uit te drukken.
20.42 Grote kans voor Dordrecht. Da Cruz kan aanleggen in het strafschopgebied, maar zijn schot wordt net op tijd geblokt.
20.37 Jan Vreman is er niet helemaal gerust op, Dordrecht komt ook wat beter in de wedstrijd.
20.32 Na een halfuur spelen moet Bednarek voor het eerst naar de grond, Ricky van Haaren vuurt een schot af van een meter of twintig, maar de keeper komt niet in de problemen.
20.30 Driver scoort, maar scheidsrechter Van de Kerkhof had al gefloten voor duwen. Zo blijft de marge klein.
20.26 Spits Anthony van den Hurk mist een enorme kans alleen voor de keeper.
20.23 De storm van de thuisploeg is wat gaan liggen, maar Graafschapper Sven Nieuwpoort vuurt gevaarlijk van afstand. Bednarek heeft tot nu toe een snipperdag.
20.10 De Graafschap start furieus, de ploeg van Jan Vreman heeft al vier corners verdiend. Lammers is steeds gevaarlijk.
20.03 En het is al 1-0 door een rake kopbal van Jan Lammers! Dar had de thuisploeg nauwelijks twee minuten voor nodig.
20.02 De bal rolt!  En in de eerste minuut meteen een vurig schot van El Jebli, Coremans redt.
19.54 De spelers zijn weer naar binnen en Bennie Jolink schalt uit de speakers. We gaan bijna beginnen hier op de Vijverberg!
19.40 De spelers zien er in ieder geval wakker uit.
19.26 Geen verrassingen, de elf die zijn aangekondigd spelen ook. Dus Jan Lammers is fit genoeg om te starten.
19:23 Trainer Jan Vreman gunt middenvelder Youssef el Jebli (foto) vandaag een basisplaats. Dat is voor het eerst dit seizoen. Dean Koolhof begint daardoor op de bank.
19.20 De Graafschap wil de nederlaag tegen NAC wegspelen op de eigen Vijverberg. Trainer Jan Vreman wil dat zijn spelers 'wakker worden'. Volg via dit liveblog of dat lukt.
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!