Nieuws

Justin Bieber kan mogelijk niet optreden in Arnhem

Justin Bieber moet van de rechter het Europese deel van wereldtournee onderbreken. De populaire zanger moet binnen dertig dagen naar Miami komen om daar een getuigenverklaring over een mishandeling af te leggen. Laat Bieber nou net op zaterdag 8 en zondag 9 oktober optreden in het GelreDome. © ANP
ARNHEM - Justin Bieber moet van de rechter het Europese deel van wereldtournee onderbreken. De populaire zanger moet binnen dertig dagen naar Miami komen om daar een getuigenverklaring over een mishandeling af te leggen. Laat Bieber nou net op zaterdag 8 en zondag 9 oktober optreden in het GelreDome.
Volgens de entertainmentwebsite TMZ kan de ster worden opgepakt als hij niet komt opdagen. Een paparazzo zegt dat hij in 2014 is belaagd door bodyguards van de 22-jarige zanger. Advocaten willen Biebers kant van het verhaal horen, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Tour door Europa

De rechter besloot woensdag daarom dat hij nog maximaal een maand heeft om een verklaring te komen afleggen. Dat wordt lastig, want Bieber tourt op dit moment namelijk door Europa. Hij blijft tot eind november in Europa voor zijn Purpose World Tour. Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober treedt hij op in Arnhem.
Het wordt een logistieke uitdaging voor Bieber om tussen zijn optredens door op en neer naar de Verenigde Staten te vliegen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!