Nieuws

Die griezelige spin op z'n mooist: dit is de top 3 van spinnenfoto's

Het is herfst en dus zit de natuur (en ook je huis) weer vol spinnen. Niet fijn om een spin te ontdekken in je slaapkamer, maar voor fotografen een prachtdiertje om op de foto te zetten. © Harvey van Diek
ARNHEM - Het is herfst en dus zit de natuur (en ook je huis) weer vol spinnen. Niet fijn om een spin te ontdekken in je slaapkamer, maar voor fotografen een prachtdiertje om op de foto te zetten.
In het spinnenfotoalbum van BuitenGewoon stroomden de spinnenfoto's binnen na de oproep van natuurfotograaf Harvey van Diek

Dit is zijn top 3:

1. De foto van Gert Jan Van Sligtenhorst op de Edese heide. Een wat drukker beeld, maar zo zie je meestal een Wespenspin, tussen het gras. Fraai dat er ook een eicocon op staat.
2. Ronny Wormgoor zette deze spin in Keijenborg op de foto. Je zit meteen in de hersftsfeer, mooi dat het onderwerp niet standaard in het midden staat maar aan de rechterkant. Die lichte ‘druppels’ maken de foto af.
3. De foto van Tonny Jansen, gemaakt in natuurgebied Heidenhoekse Vloed bij Zelhem. Eens een keer een andere foto van een Wespenspin, mooi scherp en mooi in het kader.
               Kijk voor meer foto's in de fotoalbums van BuitenGewoon.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!