Nieuws

Overvaller (22) uit Vaassen na lange zoektocht gevonden

VELP - Een man van 22 uit Vaassen is dinsdagmorgen opgepakt voor een straatroof in Velp. In december beroofde de man een vrouw die stond te pinnen. De echtgenoot van de vrouw zag het vanuit de auto allemaal gebeuren en kreeg ter plekke een hartaanval.
Bureau GLD besteedde meerdere keren aandacht aan de overval. Toos Bloemink (69) uit Velp had niet meer verwacht dat er ooit iemand voor de straatroof zou worden opgepakt. 'Ik ben er nog goed vanaf gekomen, voor hetzelfde geldt loopt het bij een ander slachtoffer anders af', reageert ze opgelucht.

Straatroof

In december 2015 pint Bloemink bij een automaat in de Hoofdstraat in Velp. Een jongeman komt dicht bij haar staan, op het moment dat het geld uit de geldlade komt, grist de man het geld weg. Bloemink maakt een harde val. Haar man ziet vanuit zijn auto hoe zijn vrouw wordt beroofd en op straat valt en krijgt ter plekke een hartaanval. Hij wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en moet worden geopereerd.
Zie ook
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!