Nieuws

Tiener die met hamer Domino's Pizza Harderwijk overvalt, in Opsporing Verzocht

Een tiener die met een hamer Domino's Pizza in Harderwijk overvalt. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht vraagt dinsdag aandacht voor deze overval die op 22 juli gepleegd is. © archief Bureau GLD
HARDERWIJK - Een tiener die met een hamer Domino's Pizza in Harderwijk overvalt. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht vraagt dinsdag aandacht voor deze overval die op 22 juli gepleegd is.
Het Omroep Gelderland-programma Bureau GLD behandelde deze zaak eerder deze maand, maar dat leidde niet tot de gouden tip. Door de ernst van de zaak is besloten de beelden van de overval landelijk openbaar te maken.
Drie medewerkers van Domino's Pizza in Harderwijk werden bedreigd door een tiener die met een hamer de zaak kwam binnenzetten. 

'Kluis moet open'

In het programma worden beelden getoond waarop te zien is hoe intimiderend die overval verliep. Vrijdagavond 22 juli rent vlak voor sluitingstijd een jonge man naar binnen, die een medewerkster meesleurt naar het kantoor en daar al slaand met een hamer schreeuwt dat de kluis open moet.
Het gaat om een vermoedelijk jonge dader van amper 20 jaar, die een verwarde indruk maakte.
De politie hoopt met tips van de kijkers de tiener snel te kunnen opsporen.
Opsporing Verzocht wordt dinsdag uitgezonden op NPO1 vanaf 20.30 uur. 

Zie ook:

De overval bij Bureau GLD op 7 september
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!