Nieuws

Vraag Arjen Lubach alles wat u van hem wilt weten, tijdens Wintertuinfestival Nijmegen

Arjen Lubach
De bekende tv-presentator Arjen Lubach zal op 24 november alle prangende vragen van bezoekers beantwoorden tijdens het Wintertuinfestival op de Radboud Universiteit. In Donderdag met Lubach zal de BN'er alles vertellen over zijn tv-programma en leven als schrijver. © ANP
NIJMEGEN - De bekende tv-presentator Arjen Lubach zal op 24 november alle prangende vragen van bezoekers beantwoorden tijdens het Wintertuinfestival op de Radboud Universiteit. In Donderdag met Lubach zal de BN'er alles vertellen over zijn tv-programma en leven als schrijver.
Het thema van aankomend Wintertuinfestival is de verhouding tussen fictie en non-fictie. Aangezien Lubach op beide terreinen actief is, sluit het onderwerp goed bij hem aan. Arjen debuteerde in 2006 met de roman Mensen die ik ken die mijn moeder gekend hebben.
Bovendien ontving hij voor zijn roman Magnus een publieksprijs en werd de titel IV bekroond met de Crimezone Debuutprijs en een nominatie voor de Gouden Strop. Maar Lubach is niet alleen schrijver, hij is ook actief als deejay, cabaretier en iedere zondag presenteert hij zijn satirische programma Zondag met Lubach.