Nieuws

Reuzenwesp, aanhouding Oosterwolde en kind valt van flat: deze berichten werden het meest gelezen

ARNHEM - Fietsers worden gestoken door een reuzenwesp en in Oosterwolde raken twee fietsers ernstig gewond na een verkeersongeval en in Apeldoorn viel een kind uit een flat. Dit waren de berichten op onze site en app waar het meest op geklikt werd.

Bestuurder rijdt door na ernstige aanrijding met fietsers bij Oosterwolde

De 53-jarige man en 50-jarige vrouw uit Noordeinde fietsten terug van een muziekfestival. Op de Kleine Woldweg in Oosterwolde werden ze plotseling door een auto geschept. De bestuurder was volgens de politie even gestopt en reed daarna door. De twee werden met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Later werd een 26-jarige man uit Groningen aangehouden. Het tweetal is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Fietsers in Renkum gestoken door reuzenwesp

Onderweg naar de droppings op de Ginkelse Heide in Ede werden in Renkum drie à vier mensen gestoken door hoornaars, grote wespen. De mensen werden behandeld aan hun verwondingen. Eerder was er ook al overlast van de reuzenwesp in Drenthe. Daar werden vijftien mensen aangevallen door de hoornaars.
Foto: Gert Budding

Kind (5) valt van vier hoog van een flat in Apeldoorn

Een 5-jarig jongetje viel van een flat aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn. Het kind viel van vier hoog naar beneden en belandde in de struiken. Het jongetje was alleen thuis. Waarschijnlijk was hij op een stoel op het balkon geklommen en er vanaf gevallen. Hij had botbreuken en was niet in levensgevaar.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!