De Graafschap zonder Will maar met vertrouwen naar NAC Breda

DOETINCHEM - Nathaniel Will ontbreekt bij De Graafschap vrijdag tegen NAC Breda. De ervaren verdediger is geblesseerd. Sven Nieuwpoort staat nu rechtsback.

Dat betekent ook dat Luis Pedro net als voor de beker tegen Heerenveen weer het centrum  van de verdediging vormt. De voormalig NAC speler doet dat samen met Jan Lammers, die dinsdag in het Abe Lenstra een sterke indruk achterliet. Will zit niet bij de selectie vanwege een achillespeesblessure.

Verder houdt trainer Jan Vreman vast aan het elftal dat vorige week op de eigen Vijverberg FC Emmen klopte. De Graafschap speelde met overtuiging en won verdiend met 3-0. De Achterhoekers doen bij een overwinning in het Rat Verlegh stadion goede zaken en stijgen dan door naar de brede (sub)top van de Jupiler League.

NAC zelf staat op dit moment derde. De Brabanders gingen dinsdag beschamend onderuit tegen VVV Venlo. Dat gebeurde notabene op eigen veld waar NAC op alle fronten werd afgetroefd.

Opstelling De Graafschap: Bednarek, NIeuwpoort, Lammers, Pedro, Cicek; Bannink, Diemers, Koolhof, Driver; Parzyszek en Van den Hurk

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal De Graafschap
Deel dit artikel:

Reageren