Eric Meijers grijpt terug naar ouwe hap bij Achilles

GROESBEEK - De druk zit er behoorlijk op bij hekkensluiter Achilles'29.

En daarom voert trainer Eric Meijers tegen Cambuur maar liefst zes wijzigingen door in zijn basiself. De ervaren spelers moeten het gaan doen voor de Groesbekers.

"Ik grijp terug op de ouwe hap. Laten we hopen dat ze het voortouw gaan nemen om ons uit het slop te trekken. Deze jongens hebben de ervaring van de Jupiler League en weten wat er te koop is om punten te halen. Van de week vertelde een meneer tegen mij dat we in een heel diep zwembad springen en dat we op de bodem zitten. Maar dan kun je je ook weer goed afzetten. Daar hou ik mij maar aan vast."

"Juanito Sequeira gaat ook spelen. Hij heeft weinig wedstrijdritme, maar hij kan misschien wel voor een bepaalde schwung zorgen om de organisatie goed neer te zetten. Hij heeft toch 325 wedstrijden op dit niveau achter zijn naam staan. En ook Freek Thoone keert terug. Hij heeft een moeilijke periode achter de rug, zoals zo veel jongens. We hebben allemaal een moeilijke periode achter de rug. Maar ze moeten nu opstaan om ons punten te bezorgen. En wie kan dat anders dan Freek Thoone?"

Meer over dit onderwerp:
Achilles Betaald voetbal
Deel dit artikel:

Reageren