Nieuws

Aflevering 2 - 14 september 2016

Vanavond speciale aandacht voor twee oud voetballers die nu trainer zijn. Binnen het veld waren Hans Kraay jr. en John de Wolf niet bepaald lieverdjes. Buiten het veld nu is de één wat rustiger dan de ander... Dat was goed te merken in de wedstrijd FC Lienden-GVVV die centraal staat in deze aflevering.
ARNHEM - Vanavond speciale aandacht voor twee oud voetballers die nu trainer zijn. Binnen het veld waren Hans Kraay jr. en John de Wolf niet bepaald lieverdjes. Buiten het veld nu is de één wat rustiger dan de ander... Dat was goed te merken in de wedstrijd FC Lienden-GVVV die centraal staat in deze aflevering.
Bij FC Lienden willen ze de club nog meer onder de aandacht van de mensen brengen. Clubs met Ballen volgt Rien Nout, presentator en verslaggever van Lienden TV.

Airborne herdenkingen

Verder aandacht voor assistent-trainer Willie Willems van De Treffers die zijn wedstrijdanalyse noodgedwongen vanuit zijn bed moet doen. En een reportage over Cees de Rijk, die een speciale band heeft met Jong Vitesse en de week van de Airborne herdenkingen en we brengen een verjaardagstaart bij TEC topscorer Wimilio Vink die als personal coach les geeft.