DVS'33 uit Ermelo verliest van buurman PEC Zwolle: 1-4

ERMELO - DVS'33 uit Ermelo speelde dinsdagavond in de eerste ronde van de KNVB-beker tegen de buren uit Zwolle. De derdeklasser ontving PEC Zwolle, dat op dit moment laatste staat in de eredivisie. DVS wilde natuurlijk stunten tegen PEC, maar die droom werd al snel in duigen geschopt. Zwolle stond na één helft al op een ruime voorsprong. Een eretreffer mochten de Ermeloërs nog wel maken.

LIVEBLOG:

90e minuut: Er mag niet gevoetbald worden op het veld. Foto's met Zwolle-coach Ron Jans mogen wel..
90e minuut: Het is afgelopen! DVS'33 verliest de regioclash tegen PEC Zwolle. Ze vochten voor wat het waard was, maar het was niet genoeg.
87e minuut: 1-4! Het vuurwerk gaat de lucht in en er wordt gezongen 'Wij gaan Europa in'. Het is zover, DSV'33 heeft de eretreffer te pakken. Kay Velda volleert de bal in de verre hoek na een prachtige voorzet.
83e minuut: Het moet gezegd worden. DVS probeert het echt wel, maar het is gewoon niet bij machte om iets uit te richten. Misschien zit er nog een eretreffer in voor de geel-zwarten.
82e minuut: Een afzwaaier van Achachbar. Er wordt toch nog een beetje gelachen door het Ermelose publiek.
75e minuut: De duizenden toeschouwers in Ermelo worden vandaag niet echt verwend. DVS'33 is kansloos en Zwolle doet het rustig aan. Dit is zo'n wedstrijd waar je ook nu al wel kan affluiten.
67e minuut: Brock-Madsen wil zijn hattrick echt niet maken. Weer mag hij alleen op de doelman af. Hij mag het zelfs drie keer proberen, maar alle drie de keren is de doelman van DVS'33 de sterkste.
65e minuut: DVS'33 probeert het een keer! Maurice de Ruiter neemt de bal mee aan zijn voet en besluit van twintig meter uit te halen, zij bal zeilt net over de goal.
61e minuut: Brock-Madsen vergeet een hattrick te maken. Hij stuit op doelman Huiskamp.
58e minuut: Het scorebord in Ermelo kan niet tot 90 minuten tellen. De klok is opnieuw begonnen. Dan is het maar te hopen dat Zwolle er niet meer maakt dan tien..
57e minuut: 0-4 Brock-Madsen maakt zijn tweede van de avond. Hij kopt een hoekschop binnen voor PEC.
55e minuut: Er gebeurt nog vrij weinig in deze fase van de wedstrijd. Zo ziet ook Ted van de Pavert, die inmiddels op de bank plaats heeft mogen nemen.
47e minuut: Brock-Madsen is snel en rent naar het Ermelose strafschopgebied. HIj legt de bal ook keurig af op Achachbar, maar de aanvaller schiet hoog over.
46e minuut: We zijn weer begonnen!
45e minuut: Het is rust! De jongeren mogen niet het veld op om te voetballen, aldus de speaker.
38e minuut: 0-3! Wout Brama geeft een uitstekende steekbal op Achachbar. De huurling van Feyenoord omspeelt vervolgens keeper Huiskamp en maakt de 3e treffer voor Zwolle.
32e minuut: De verslaggevers van de lokale radio hier in Ermelo hebben er nog vertrouwen in: 'Het kan nog altijd luisteraars!'
22e minuut: 0-2! Bram van Polen schiet via de onderkant van de lat de 0-2 binnen voor de Zwollenaren. Geen goed begin voor DVS'33.
21e minuut: Een domme overtreding van Coen Vloedgraven op Karagounis. Penalty voor PEC Zwolle!
17e minuut: Zo kan je het ook bekijken.
15e minuut: Doelman Huiskamp weet het publiek wel te vermaken. Nu loopt hij eerst bijna de bal in zijn eigen doel en vervolgens schiet hij de bal zomaar over de zijlijn.
9e minuut: 0-1! PEC Zwolle-spits Brock Madsen kan een voorzet goed verwerken en schuift de bal rustig achter doelman Daan Huiskamp.
7e minuut: De eerste echte kans is voor DVS'33 als Frank Heus zijn directe tegenstander te kijk zet. De voorzet is vervolgens goed, maar spits De Ruiter mist hopeloos.
5e minuut: Doelman Daan Huiskamp steelt de show in Ermelo. Hij blijft heel koel met twee PEC-aanvallers voor zijn neus en beweegt zich er technisch tussenuit.
20.00 uur: Bij PEC Zwolle zien we nog een bekende lopen. Het is oud- De Graafschapper Ted van de Pavert.

19.55 uur:

19.40 uur: Dat gaan we dan maar eens meemaken.
19.35 uur: Aan alles is gedacht hoor, alles voor de optimale voetbalsfeer vanavond.
19.30 uur: Het loopt al lekker vol in Ermelo!
19.25 uur: De spelers van DVS'33 spelen in de Derde Divisie... zouden ze zo dik betaald krijgen?
19.20 uur: De opstelling van DVS'33 en PEC Zwolle zijn bekend!
DVS'33: Huiskamp, Epe, Camara, Alhaydar, De Vries; Van Santen, Pot, Velda; Vloedgraven, Heus, De Ruiter.
PEC Zwolle: Van der Hart, Van Polen, Marcellis, Van der Pavert, Verdonk; Brama, Holla, Marinus; Karagounis, Brock-Madsen, Achachbar.
19.15 uur: DVS'33 uit Ermelo heeft er al wat wedstrijden opzitten in het KNVB-bekertoernooi. Om het hoofdtoernooi te bereiken moest er gewonnen worden in de voorrondes. De laatste tegenstander AZSV werd met 4-2 verslagen. Daardoor kunnen de mannen uit Ermelo nu tegen Zwolle spelen.