Nieuws

Problemen na brand gemeentehuis Heerde zijn opgelost

De problemen na de brand in het gemeentehuis van Heerde vorige week vrijdag, zijn opgelost. De gemeente heeft een noodlokatie ingericht waardoor alle diensten weer als vanouds verleend kunnen worden. © archief
HEERDE - De problemen na de brand in het gemeentehuis van Heerde vorige week vrijdag, zijn opgelost. De gemeente heeft een noodlokatie ingericht waardoor alle diensten weer als vanouds verleend kunnen worden.
Een paspoort, een ID-kaart en allerlei andere burgerzaken zijn vanaf donderdagochtend weer te verkrijgen aan het loket van de gemeente Heerde.  
Door een brand vorige week vrijdag in het gemeentekantoor was de publieksbalie de afgelopen dagen gesloten. Inmiddels zijn er voor de komende tijd bouwketen naast het gemeentehuis geplaatst en is er nieuwe apparatuur aangeschaft. Mensen die met spoed een paspoort nodig hebben, hoeven daarom nu niet meer helemaal naar Schiphol te rijden.
Overigens heeft het geen zin op de bonnefooi naar de publieksbalie te gaan want burgerzaken werkt sinds begin deze maand op afspraak.