Nieuws

Mishandeling Zutphen in Bureau GLD

De politie zoekt getuigen van een mishandeling in het centrum van Zutphen, begin september. Op straat valt een groep van zo'n 10 jongeren een man van 38 en een vrouw van 34 aan. © Bureau GLD
ZUTPHEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling in het centrum van Zutphen, begin september. Op straat valt een groep van zo'n 10 jongeren een man van 38 en een vrouw van 34 aan.
De irritaties zijn kort daarvoor ontstaan in een café in de Vaaltstraat in Zutphen. Een kennis van de slachtoffers wordt daar betast door een jongen. Het stel bemoeit zich ermee waarna met name de man klappen krijgt. In het tumult dat ontstaat worden de man en de vrouw uit het café gezet.

Vrouw beschermt man door bovenop hem te zitten

Buiten op straat wordt het stel opnieuw door de groep aangevallen. Ook hier krijgt vooral de man klappen en schoppen. Zelfs als hij op de grond ligt, gaat het geweld door. Om haar man te beschermen, gaat de vrouw bovenop hem zitten.

Wie hebben dit gezien?

Volgens de politie moeten er mensen zijn die de vechtpartij gezien hebben. Dat kan in het café zijn, of later op straat. Zij worden in het programma Bureau GLD gevraagd zich te melden bij de politie. Bureau GLD wordt iedere woensdag uitgezonden bij Omroep Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!