Nieuws

Bureau GLD 21 september 2016

ARNHEM - In deze uitzending veel beelden van verdachten. De onderwerpen: mishandeling door een groep in Zutphen (deze zaak is opgelost), pinpasdiefstallen Veluwe, Oosterbeek en Heerde, en een vrouw uit Zieuwent is ruim 10.000 euro kwijt na phishing. Denk mee met deze zaken!

Tips:

De politie heeft afgelopen week een verdachte aangehouden voor de steekpartij in Harderwijk, van anderhalve week geleden. Het is een jongen van 17, ook uit Harderwijk. 

Vrouwen worden verdacht van meerdere diefstallen op de Veluwe

Op de beelden zien we de vrouwen toeslaan in Hattem. Op zaterdag 13 augustus maken ze daar een slachtoffer van 64 haar bankpas afhandig. Korte tijd later wordt de pas gebruikt. De vrouwen worden ook verdacht van diefstallen in Nunspeet, Ermelo en Zwolle.

Signalementen

Wat opvalt aan de vrouwen is dat er één zwanger lijkt te zijn. Ze is rond de 1.60 meter lang en tussen de 30 en de 35 jaar oud. De andere vrouw wordt omschreven als mooie vrouw om te zien, ze heeft lang haar en jonger dan de andere vrouw.
Bel de politie met informatie.

10.000 duizend euro kwijt na phishing

Een vrouw uit Zieuwent is veel geld kwijt nadat haar pinpas op slinkse wijze is gestolen. Met de bankpas wordt de totale rekening geplunderd, ruim 10-duizend euro!! De man die we op de foto zien heeft de pas meerdere keren gebruikt in Utrecht. Wie is dit?
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl