Nieuws

Tweede Divisie: De Treffers en TEC verliezen

Anton Janssen is trainer van De Treffers.
De Treffers en TEC zijn zaterdag tegen een nederlaag aangelopen in de Tweede Divisie. De ploeg uit Groesbeek verloor met 3-1 van GVVV. De Tielenaren waren op eigen veld niet opgewassen tegen Kozakken Boys: 0-2. © ANP
GROESBEEK - De Treffers en TEC zijn zaterdag tegen een nederlaag aangelopen in de Tweede Divisie. De ploeg uit Groesbeek verloor met 3-1 van GVVV. De Tielenaren waren op eigen veld niet opgewassen tegen Kozakken Boys: 0-2.
Hierdoor staan beide ploegen, na vier speeldagen, in de grijze middenmoot van de Tweede Divisie. Zowel De Treffers als TEC heeft tot nu toe vier punten vergaard.
De twee andere Gelderse ploegen in de Tweede Divisie komen zondag pas in actie. Jong Vitesse speelt dan een uitwedstrijd tegen VVSB. Voor FC Lienden staat er ook een duel op verplaatsing op de rol. De formatie van Hans Kraay junior gaat op visite bij UNA.

Zege bij UNA?

Lienden staat er van alle Gelderse teams op dit moment het beste voor. De ploeg staat negende op de ranglijst, maar kan morgen een flink aantal plaatsen stijgen. Dan moet er wel in Brabant worden gewonnen.