Nieuws

Graafschap-voorzitter maakt geen excuses aan KNVB

De voorzitter van De Graafschap, Martin Mos, heeft woensdagavond weer van zich laten horen via Twitter. Mos zegt zich te schamen voor het gedrag van enkele fans bij de rellen in mei. Excuses richting de KNVB maakt hij niet. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - De voorzitter van De Graafschap, Martin Mos, heeft woensdagavond weer van zich laten horen via Twitter. Mos zegt zich te schamen voor het gedrag van enkele fans bij de rellen in mei. Excuses richting de KNVB maakt hij niet.
Mos liet zich dinsdag gaan op Twitter, nadat de KNVB een boete van 17.500 euro en een duel zonder publiek oplegde aan de Superboeren. De voorzitter schreef onder meer 'shit-KNVB' en 'KNVB-maffia'. Die opmerkingen zorgden voor de nodige commotie. De Graafschap reageerde zelfs officieel op de teksten van de voorzitter en stelde dat het ging om uitspraken op persoonlijke titel.

Rellen in mei

De rellen in mei waren bij de wedstrijd van De Graafschap in Doetinchem tegen Go Ahead Eagles. Daarbij werd onder meer door Achterhoekse fans Bengaals vuurwerk in het uitvak gegooid en werden enkele spelers van Go Ahead aangevallen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!