Nieuws

Qazaishvili van Vitesse definitief naar Legia Warschau

Vitesse-middenvelder Valeri Qazaishvili maakt dit jaar de overstap naar Legia Warschau in Polen. De club huurt hem een jaar van de Arnhemmers, zo maken de Polen zojuist bekend op Twitter. Er is een optie tot koop bedongen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse-middenvelder Valeri Qazaishvili maakt dit jaar de overstap naar Legia Warschau in Polen. De club huurt hem een jaar van de Arnhemmers, zo maken de Polen zojuist bekend op Twitter. Er is een optie tot koop bedongen.
'Vako', zoals de Georgiër ook wel wordt genoemd, onderging dinsdag al zijn medische keuring in Polen. Woensdag werd zijn transfer publiekelijk.
De kleine Georgiër kwam in 2011 naar Vitesse en speelde ondertussen al meer dan 100 wedstrijden voor de Arnhemse club. Deze zomer wilde hij al vertrekken bij de Arnhemmers, maar tot een transfer kwam het nog niet. Nu maakt hij de volgende stap wel. Legia Warschau speelt namelijk Champions League.
'Hij speelt dan onder andere tegen Real Madrid en Borussia Dortmund, dat is mooi voor die speler', aldus de Vitesse-directeur Joost de Wit.