Nieuws

70-jarige seksadverteerder Bemmel krijgt werkstraf

Een voorbeeld van een online seksadvertentie
Een 70-jarige man uit Bemmel plaatste seksadvertenties voor twee vrouwen op internet terwijl zij van niets wisten. Daarom moet de man nu een werkstraf uitvoeren van 80 uur en krijgt hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden.
BEMMEL - Een 70-jarige man uit Bemmel plaatste seksadvertenties voor twee vrouwen op internet terwijl zij van niets wisten. Daarom moet de man nu een werkstraf uitvoeren van 80 uur en krijgt hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden.
De Bemmelnaar plaatste de seksadvertenties op Marktplaats en Speurders. Vervolgens gaf hij belangstellenden ook nog het adres van één van de vrouwen. Die vrouw heeft in een weekend 15 mannen aan haar deur gehad, allemaal dachten zij dat deze vrouw seks wilde.
De andere vrouw is door de man uit Bemmel via de telefoon lastiggevallen. Op meer dagen heeft de man haar veelvuldig gebeld en haar daarbij beledigd en gekwetst. Hij deed dat met een seksuele lading.
De man is onderzocht door een psycholoog; deze concludeert dat de man sterk verminderd toerekeningsvatbaar is. De rechtbank heeft daarom aan zijn voorwaardelijke gevangenisstraf meerdere bijzondere voorwaarden gekoppeld, dit om de kans op herhaling te verkleinen.