Nieuws

UPDATE: De politie weet inmiddels wie de man is (Politie zoekt familie van man in kritieke toestand)

UPDATE: De identiteit van deze man is inmiddels bekend bij de politie. De familie is geïnformeerd. De politie is op zoek naar de familie van een man die vrijdagavond in elkaar is gezakt in Wageningen. De toestand van de man is kritiek, hij wordt in coma gehouden.
WAGENINGEN - UPDATE: De identiteit van deze man is inmiddels bekend bij de politie. De familie is geïnformeerd. De politie is op zoek naar de familie van een man die vrijdagavond in elkaar is gezakt in Wageningen. De toestand van de man is kritiek, hij wordt in coma gehouden.

Zie ook:

De identiteit van het slachtoffer is ook bij de politie onbekend, daarom hopen ze dat familie of bekenden van de man zich melden. De man zakte op de Lawickse Allee in Wageningen in elkaar en werd ter plekke gereanimeerd. De politie houdt er rekening mee dat de man aan het hardlopen was.
Het gaat om een blanke man van tussen de 40 en 50 jaar met een licht gezet postuur. De man had ook een musketonhaak bij zich met daaraan een klein kompasje en een huissleutel. Ook had de man een telefoon bij zich, de politie probeert die te ontgrendelen.
De man is naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gebracht. 
Als u de beschrijving herkent, neem dan contact op met de politie - 0900 88 44
Foto: Politie Oost-Nederland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!