Nieuws

Na drie dagen koppijn durft Freek Thoone het weer aan bij Achilles

Het zag er maandag niet best uit voor Achilles-aanvaller Freek Thoone.
GROESBEEK - Het zag er maandag niet best uit voor Achilles-aanvaller Freek Thoone.
Hij moest tegen Eindhoven het veld per brancard verlaten. "Ik kreeg een knie of een voet in mijn gezicht. Er zat direct een bult op. Ik heb het nog even geprobeerd, maar ik was helemaal duizelig. Ik was niet buiten bewustzijn, maar het ging echt niet meer."
"Ik ben even bij de sportarts van Eindhoven geweest en toen ging de duizeligheid over in hoofdpijn. Maar daar heb ik nu geen last meer van gehad. Ik heb echt drie dagen flinke koppijn gehad en gisteren pas voor het eerst weer meegetraind. Ik durf het wel aan om mee te doen tegen MVV morgen. Maar achteraf zal pas blijken of het verantwoord is geweest."
Thoone is zelf kritisch over hetgeen hij tot nu toe heeft laten zien dit seizoen. "Ik ben zelf niet tevreden. Het moet beter. Als ploeg zijn we telkens wel dichtbij, maar ik ben liever wat verder af en dat we dan wel de punten pakken. We hebben na morgen veertien dagen geen wedstrijd, we willen die periode met een goed gevoel in gaan. Het wordt wel een zware opgave, want MVV is heel goed bezig."