Nieuws

Aanvaller Anthony van den Hurk naar De Graafschap

De Graafschap heeft zich woensdagmiddag versterkt met aanvaller Anthony van den Hurk. De 23-jarige aanvaller komt over van FC Eindhoven en tekent een contract voor twee jaar. © De Graafschap
DOETINCHEM - De Graafschap heeft zich woensdagmiddag versterkt met aanvaller Anthony van den Hurk. De 23-jarige aanvaller komt over van FC Eindhoven en tekent een contract voor twee jaar.
Van den Hurk speelde vanaf 2013 voor FC Eindhoven en scoorde in 69 wedstrijden 25 goals. Bij De Graafschap zijn ze blij met de aanvallende versterking, want naast Parzyszek hebben ze op dit moment geen echte specifieke spits in de selectie.
Erik Quekel is namelijk nog geblesseerd en Dean Koolhof, oorspronkelijk middenvelder, viel afgelopen maandag tegen Cambuur ook geblesseerd uit.

'Toe aan nieuwe stap'

Van den Hurk laat in een filmpje van De Graafschap weten blij te zijn met de overstap. 'Voor mijn gevoel zat ik een beetje vast bij FC Eindhoven, ik was toe aan een nieuwe stap. Bij De Graafschap hebben veel goede spitsen gevoetbald, ik hoop dat ik mij in dat lijstje mag toevoegen.'