Achilles'29-coach Meijers: 'Ik wist niet wat ik zag'

Achilles'29-coach Eric Meijers was duidelijk na de nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Jong Vitesse. 'Ik wist niet wat ik zag. Ik moet zeggen dat Jong Vitesse het geweldig deed. En wij deden het geweldig slecht.' © Omroep Gelderland
ARNHEM - Achilles'29-coach Eric Meijers was duidelijk na de nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Jong Vitesse. 'Ik wist niet wat ik zag. Ik moet zeggen dat Jong Vitesse het geweldig deed. En wij deden het geweldig slecht.'
'Het is heel lang geleden dat wij zo zijn overklast door een tegenstander. Ik denk dat 3-0 nog een magere afspiegeling was van de ruststand', vervolgde de trainer, die vol lof was over Jong Vitesse. 'De spirtzigheid en de snelheid van handelen bij die jonge jongens, die is echt geweldig.'
'Dit had ik niet verwacht. We hadden tegen NEC en Go Ahead twee hele volwassen wedstrijden op de mat gelegd. Ja en vandaag word je voor de rust op alle fronten afgetroefd. Ik denk dat we na de rust heel behoorlijk gespeeld hebben en op het einde maken we nog twee hele goede goals. Ik denk dat het voor ons een heel nuttige les is geweest tegen Jong Vitesse en dat wij hier moeten proberen ons voordeel mee te doen naar volgende week', zo doelde Meijers op de start van de competitie.