Nieuws

Dagenlang geen treinen tussen Arnhem en Nijmegen en tussen Arnhem en Tiel

Door spoorwerkzaamheden rijden er van donderdag 28 tot en met zondag 31 juli geen treinen tussen Arnhem en Nijmegen en tussen Arnhem en Tiel. © Archief
ELST - Door spoorwerkzaamheden rijden er van donderdag 28 tot en met zondag 31 juli geen treinen tussen Arnhem en Nijmegen en tussen Arnhem en Tiel.

Nieuwe perronkappen

Tussen Arnhem en Nijmegen wordt op twee plekken gewerkt. ProRail vervangt vier kilometer spoor op het traject tussen Arnhem en Elst. Bovendien wordt er groot onderhoud gepleegd aan het spoorviaduct Hezelpoort in Nijmegen.
Op station Elst worden nieuwe perronkappen geplaatst, de perrons worden er aangepast en in Elst wordt aan de overwegbeveiliging gewerkt.

Arnhem-Nijmegen

Tussen Arnhem en Nijmegen rijden snel- en stopbussen in plaats van treinen. NS waarschuwt dat dat een extra reistijd van 15 tot 30 minuten op kan leveren.

Arnhem-Tiel

Ook tussen Arnhem en Tiel rijden bussen met een mogelijke langere reistijd van 15 tot 30 minuten.
Omdat er in Elst aan het station gebouwd wordt, kunnen die bussen daar niet stoppen. Die bussen stoppen daarom bij de carpoolplaats aan de A325. Een pendelbusje rijdt tussen het station en de carpoolplaats.