Achilles'29 verliest nipt in Terwolde van Go Ahead Eagles

Achilles-trainer Eric Meijers
Het is Achilles'29 zaterdagavond niet gelukt om te winnen van eredivisionist Go Ahead Eagles. De Groesbekers verloren een oefenwedstrijd in Terwolde met minimale cijfers: 1-0. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Het is Achilles'29 zaterdagavond niet gelukt om te winnen van eredivisionist Go Ahead Eagles. De Groesbekers verloren een oefenwedstrijd in Terwolde met minimale cijfers: 1-0.
De enige treffer werd gemaakt door aanvaller Sam Hendriks. Hij maakte zijn doelpunt in de eerste helft. Voor rust was Go Ahead de bovenliggende partij. Tweemaal was Achilles gevaarlijk uit een counter, maar daar bleef het bij.
Na de pauze was het een saaie bedoeling. Er waren amper kansen en de 1-0 bleef op het scorebord staan. Achilles'29 begint over dertien dagen aan een nieuw seizoen in de Jupiler League. Een spannende jaargang, omdat er voor het eerst sinds jaren weer een ploeg kan degraderen uit het betaald voetbal.