Nieuws

PSV - QPR in Driel op de tocht uit angst voor ongeregeldheden

Het scorebord in Driel.
De wedstrijd tussen PSV en het Engelse Queens Park Rangers op vrijdag 8 juli in Driel wordt hoogstwaarschijnlijk verboden door de burgemeester van Overbetuwe, Toon van Asseldonk. © Ton Arbouw
DRIEL - De wedstrijd tussen PSV en het Engelse Queens Park Rangers op vrijdag 8 juli in Driel wordt hoogstwaarschijnlijk verboden door de burgemeester van Overbetuwe, Toon van Asseldonk.
De burgemeester kan de veiligheid van het publiek niet garanderen. Donderdag wordt er tussen de burgemeester, de veiligheidsregio en RKSV Driel overlegd over wat er nog wel mogelijk is. 

PSV verrast door nieuws

PSV laat in een verklaring weten verrast te zijn door de mededeling dat de wedstrijd verboden is. 'PSV was tot vanavond in de veronderstelling dat alle betrokken instanties nog in overleg waren. Tot op heden is er geen officiële mededeling uit Driel naar PSV gecommuniceerd.'
Ook laat de Eindhovense club weten dat als de wedstrijd inderdaad verboden wordt, er direct gezocht wordt naar een nieuwe locatie. Zaterdag staat er in Driel de wedstrijd tussen RKSV Driel en Feyenoord op het programma. Die lijkt gewoon door te kunnen gaan. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!