Nieuws

Krijgt Gelderse scheidsrechter rondvaart door Amsterdamse grachten?

Van links naar rechts: Pol van Boekel, Sander van Roekel, Björn Kuipers, Erwin Zeinstra en Richard Liesveld.
Mocht scheidsrechter Sander van Roekel uit Ede actief zijn in de finale van het EK in Frankrijk, moet er een rondvaart door de grachten in Amsterdam komen. Er is een speciale Facebook-pagina opgericht voor Team Kuipers, waarvan Van Roekel deel uitmaakt, om dit voor elkaar te krijgen. © ANP
EDE - Mocht scheidsrechter Sander van Roekel uit Ede actief zijn in de finale van het EK in Frankrijk, moet er een rondvaart door de grachten in Amsterdam komen. Er is een speciale Facebook-pagina opgericht voor Team Kuipers, waarvan Van Roekel deel uitmaakt, om dit voor elkaar te krijgen.
Het is nog niet bekend wie de finale van het EK mogen 'doen'. Team Kuipers zit nog altijd in het toernooi en maakt daarom nog kans op de eindstrijd.
De finaleplek voor Team Kuipers zou het toernooi nog enigszins een Oranje-tintje geven. Het Nederlands elftal ontbreekt namelijk op het toernooi in Frankrijk.

Nog weinig animo

Heel populair is de Facebook-pagina overigens nog niet. Pas 65 mensen hebben aangegeven ook daadwerkelijk op zo'n rondvaart af te komen. In 2010 gingen de voetballers van Oranje door de Amsterdamse grachten, nadat Nederland de finale van het WK voetbal haalde.