Nieuws

Man laat kinderen zijn geslachtsdeel zien in het bos bij Nunspeet

Een nog onbekende man etaleerde zijn geslachtsdeel zaterdagmiddag ten overstaan van twee 10-jarige kinderen. Dat gebeurde in Nunspeet. De politie is op zoek naar deze man.
NUNSPEET - Een nog onbekende man etaleerde zijn geslachtsdeel zaterdagmiddag ten overstaan van twee 10-jarige kinderen. Dat gebeurde in Nunspeet. De politie is op zoek naar deze man.
In het bos aan de Sportlaan, in de omgeving van de crossbaan, sprak de potloodventer de twee jongetjes aan. Hij vroeg hen de weg naar een specifieke plek in het bos. De twee liepen met hem mee, terwijl de man een praatje aanknoopte, hen een snoepje aanbood en op gegeven moment zijn penis liet zien. 
Hij raakte de kinderen niet aan maar de ouders van de jongens belden wel meteen de politie toen zij het verhaal hoorden. Agenten zochten direct de omgeving af en ook ging een Burgernetactie uit, maar niemand trof hem aan. 

'Kalend en met stoppelbaardje'

Volgens de kinderen gaat het om een blanke man van tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij heeft kalend of heel kort geschoren grijzig haar, een stoppelbaardje rond zijn mond, blauwe ogen en de man sprak goed en accentloos Nederlands.
Die zaterdag droeg hij een blauw shirt met korte mouwen en witte letters op de voorzijde, een beige lange broek met grote zakken, een zwarte rugtas op de rug en donkerblauwe Nike schoenen met lichtgroen Nike-logo. De schennispleger had een gewone herenfiets bij zich.