Nieuws

Handhaving is opnieuw de doelstelling van NEC

NIJMEGEN - NEC deed afgelopen seizoen lange tijd mee in de subtop, maar desondanks blijft de doelstelling voor komend seizoen bescheiden.
"Handhaving in de eredivisie", zegt algemeen directeur Bart van Ingen stellig.
"Wij zijn vooral trots op afgelopen seizoen, omdat ook toen handhaving de doelstelling was. Maar we zijn tiende geworden, met evenveel punten als Vitesse. We hadden een voetbalbudget van 3,5 miljoen euro, dat gaat aankomend seizoen terug naar 3 miljoen euro. In eerste instantie gaan we dus voor handhaving, maar we gaan op een energieke, innovatieve wijze een selectie vaststellen, die kan verrassen."
Peter Hyballa, Bart van Ingen en Danny Hoekman
Van Ingen verwacht ook veel van de nieuwe trainer Peter Hyballa en technisch manager Danny Hoekman. "Wij vertrouwen erop dat deze combinatie heel succesvol is. Met een ontwikkelcoach met een hoog energieniveau. Ik heb hem twee wedstrijden zien coachen en de energie spat eraf. Danny kan vanuit het technisch hart het beleid vertalen. Hij biedt senioriteit op de managementfunctie met wat meer rust en overwicht. Hij kent de identiteit en de cultuur van de club goed."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!