Nieuws

De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert vertrekt naar PEC Zwolle

Ted van de Pavert naar PEC Zwolle?
Na Robin Pröpper raakt De Graafschap ook Ted van de Pavert kwijt. De verdediger, die transfervrij is, tekent een contract voor drie seizoenen bij PEC Zwolle. Dat meldt De Graafschap op haar website.
DOETINCHEM - Na Robin Pröpper raakt De Graafschap ook Ted van de Pavert kwijt. De verdediger, die transfervrij is, tekent een contract voor drie seizoenen bij PEC Zwolle. Dat meldt De Graafschap op haar website.
'We hadden Ted graag willen behouden, maar konden hem geen zekerheid geven inzake het spelen in de ere- of eerste divisie. Naast zijn voetballende kwaliteiten was hij een prima uithangbord voor de club. Een speler met het echte De Graafschap-DNA. We gunnen Ted deze stap en wensen hem veel succes in Zwolle', aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.
De overstap van de Achterhoeker komt niet als een verrassing. PEC Zwolle had al langer interesse in Van de Pavert. En ook de speler zag wel iets in een overgang: 'Als ik een stapje hoger kan, denk ik daar natuurlijk over na. Ik ben nu 24, dat is een mooie leeftijd. Ik heb een goed seizoen gespeeld en inmiddels de nodige ervaring.'

De zaak FC Twente

De Graafschap is in afwachting van de zaak FC Twente. De club uit Enschede spande vandaag een kort geding aan tegen de KNVB over 'verplichte degradatie' naar de eerste divisie. Als dat gebeurt, kan De Graafschap in de eredivisie blijven.

ZIE OOK:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!