Nieuws

Titia Liese: een leven te winnen

Nunspeet - (Uit. nr .1366) - Titia Liese (1949) heeft in de afgelopen decennia het tot dan toe vrijwel onontgonnen gebied van de gevolgen van jong ouderverlies geëxploreerd en in kaart gebracht.
ARNHEM - Nunspeet - (Uit. nr .1366) - Titia Liese (1949) heeft in de afgelopen decennia het tot dan toe vrijwel onontgonnen gebied van de gevolgen van jong ouderverlies geëxploreerd en in kaart gebracht.
Al werkend met de doelgroep ontwikkelde ze haar eigen visie op Verlaat Verdriet en verlate rouw bij Verlaat Verdriet, samengebracht in het door haar ontwikkelde Verlaat Verdriet (Ver)Werk-concept Verlaat Verdriet  verwerken & helen®.
Titia Liese: ‘Ik verloor als kind van acht mijn moeder aan de gevolgen van borstkanker. Mijn leven ging als gevolg van de vroege dood van mijn moeder een heel andere kant op dan in de lijn van de verwachtingen lag. Het ooit veelbelovende en doelgerichte kind dat ik in de eerste jaren van mijn leven was, besloot ‘nooit meer iets te doen‘ en voerde dat besluit – doelgericht als ik was – uit. Een leven, voornamelijk gebaseerd op zelfondermijnende overtuigingen, volgde. Met alle psychologische en lichamelijke problemen van dien. Een groot deel van mijn leven heb ik geworsteld om dat vroege besluit weer ongedaan te maken. Mede dank zij mijn Verlaat  Verdriet-werk is dat gelukt.’
Titia Liese: ‘Mijn inspiratie en mijn motivatie voor mijn Verlaat Verdriet-werk ontleen ik aan de ervaringen, de verhalen en de inzichten van de Verlaat Verdriet-ers met wie ik in de afgelopen jaren heb mogen werken, en hun bereidheid met mij te delen wat hen bezighoudt, wat hen inspireert en wat hen verder brengt in hun verlate rouw- en veranderproces. Verlaat Verdriet-ers hebben een leven te winnen!’
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!