Nieuws

Sponsor PSV belooft spelers van De Graafschap nieuwste iPhone bij zege op Ajax

Als De Graafschap zondag van Ajax wint, krijgt de hele selectie van de Achterhoekse voetbalclub een iPhone 7. Die belofte wordt gedaan door het bedrijf PHC tailored telecom, een sponsor van de club uit Doetinchem.
DOETINCHEM - Als De Graafschap zondag van Ajax wint, krijgt de hele selectie van de Achterhoekse voetbalclub een iPhone 7. Die belofte wordt gedaan door het bedrijf PHC tailored telecom, een sponsor van de club uit Doetinchem.
Het bedrijf is niet alleen sponsor van De Graafschap, maar ook van PSV. De Superboeren kunnen zondag een beslissende rol spelen in de titelstrijd tussen Ajax en PSV. Beide clubs strijden op de laatste speeldag van de competitie, komende zondag, om de landstitel. De kans is vrij groot dat PSV kampioen wordt, mocht De Graafschap van Ajax winnen.

Nog even geduld a.u.b.

De iPhone 7 is overigens nog niet uit. De nieuwe telefoon wordt op korte termijn verwacht, maar een officiële verschijningsdatum is nog niet bekend. Mocht De Graafschap er dus in slagen Ajax te kloppen, zullen de spelers nog even geduld moeten hebben voordat de prijs kan worden geïncasseerd.