Nieuws

Tientallen bolletjes cocaïne in auto Nijmegen

Tientallen bolletjes cocaïne en ook contant geld trof de politie aan tijdens de controle van een auto op de Wolfkuilseweg in Nijmegen. De bestuurder, een bekende van de politie, is aangehouden. © Politie Nijmegen-Zuid
NIJMEGEN - Tientallen bolletjes cocaïne en ook contant geld trof de politie aan tijdens de controle van een auto op de Wolfkuilseweg in Nijmegen. De bestuurder, een bekende van de politie, is aangehouden.
De politie had de 21-jarige Nijmegenaar langs de kant gezet omdat zijn auto niet verzekerd was. Omdat de agenten hem herkenden, doorzochten ze zijn auto. Daarbij troffen ze de drugs en het geld aan.

Alcohol en drugs

Naast cocaïne vond de politie ook een andere stof die erg op cocaïne leek. Omdat de Nijmegenaar naar drank rook, werd bovendien een blaastest afgenomen. Daar kwam hij nog goed vanaf; hij bleef binnen de wettelijke norm.
Erg vriendelijk bleef de verdachte niet tegen de agenten. Voor het beledigen van een ambtenaar in functie kreeg hij een boete.

Auto in beslag genomen

De man is verhoord op het politiebureau en kreeg een proces-verbaal. Zijn auto is door de politie helemaal doorzocht en in beslag genomen.