Nieuws

Vijf dagen samen Jezus ontmoeten op Soul Survivor festival in Putten

PUTTEN - Vijf dagen samen Jezus ontmoeten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens het Soul Survivor festival op strand Nulde bij Putten. Christelijke jongeren komen daar bijeen om te feesten en vooral om zich te verdiepen in het geloof.
Ze hebben zo allemaal hun eigen reden om hier te zijn, maar één ding hebben de honderden jongeren van het Soul Survivor festival gemeen met elkaar. Hun geloof in God en Jezus.
'Ik vind het zo belangrijk dat mensen een gewoon relatie met God krijgen', vertelt één van de bezoekers. 'Ik denk ook dat ik hier nog verder kom met mijn relatie met God', legt een andere festivalganger uit.
Dit is de 19de editie van Soul Survivor en in de loop van de jaren is er een terugloop in het aantal bezoekers tot net onder de duizend, maar ondanks dat we met z'n allen minder naar de kerk gaan trekt het festival toch voldoende bezoekers.
Organisator Floris Kerssloot kan dat wel verklaren: 'Wat het bijzonder maakt, dat het door jongelui is en ook voor jongelui. En dat daar blijkbaar een goede klik is.'
Soul Survivor duurt nog tot en met dinsdag.