Nieuws

Kansloos Achilles verliest en zakt naar vijftiende plaats

Daniël van Straaten nam afscheid van Achilles'29
Achilles kwam er helemaal niet aan te pas thuis tegen VVV. Het werd 1-3 en daardoor zakken de Groesbekers nog een plekje. Ze eindigen als vijftiende in het derde jaar in de eerste divisie.
GROESBEEK - Achilles kwam er helemaal niet aan te pas thuis tegen VVV. Het werd 1-3 en daardoor zakken de Groesbekers nog een plekje. Ze eindigen als vijftiende in het derde jaar in de eerste divisie.
VVV pakte snel het initiatief. De nummer twee van de eerste divisie wordt mogelijk tegenstander van De Graafschap in de play-offs. De eerste 25 minuten hadden ook weggelaten kunnen worden. VVV had veel balbezit en Achilles hield vooral tegen op het hobbelige veld. De eerste doelpoging was van Opoku in handen van de afscheid nemende doelman Leon ter Wielen. En even later schoot topscorer Seuntjens wel raak met een geplaatst schot in de hoek.
Even later lag nummer twee achter Ter Wielen toen Paulissen een soepel lopende aanval afrondde. Achilles had offensief volstrekt geen dreiging. En alle vrije trappen kwamen niet aan. Met een sluwe lob sloeg Paulissen bijna weer toe.
Na rust kon Achilles ook weinig uitrichten. Aanvaller Brian Boogers moest er geblesseerd af en werd vervangen door Boy van de Beek, die terugkeerde na een schorsing.
De eerste doelpoging van de thuisclub kwam van Kürsad Sürmeli, die net naast schoot. Maar verder viel er bar weinig te beleven op De Heikant totdat Seuntjens een mooie treffer maakte: 0-3. Met Omid Popalzay werd vervolgens ook de enige andere aanvaller gewisseld. Seuntjens had bijna nummer 29 te pakken, maar hij schoot de bal hoog tegen een boom aan. Het enige hoogtepunt voor de thuisclub was de publiekswissel voor Daniël van Straaten, die na zes jaar afscheid nam van Achilles.
VVV verzuimde om de score nog hoger op te voeren tegen het volslagen kansloze Achilles, maar in de slotminuut maakte Nicky van de Groes dan toch nog de eretreffer.
Opstelling: Ter Wielen; Dingil, Beijer, Zeller, van de Groes; van Straaten, (Boelens), Sürmeli, van Steen, Dekkers; Boogers, (van de Beek), Popalzay (Elders).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!