Nieuws

Voetveren Waal, Nederrijn en Lek weer in de vaart

RENKUM - Goed nieuws voor de fietsliefhebbers en wandelaars. Vanaf vrijdag varen de voetveren op de Waal, Nederrijn en Lek namelijk weer. En dat scheelt soms kilometers aan wandeling of fietstocht.

Nederrijn

De fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Nederrijn, de pontjes Rhenen-Lienden en het Renkumse Veer varen van 10.00 tot 18.00 uur. De komende maanden alleen op vrijdag, zaterdag en zondag.
Vanaf 1 juli tot en met 4 september wordt er dagelijks gevaren. Het seizoen wordt afgesloten met de uitgebreide weekenden. De laatste vaardag is op 25 september.

Lek

De Liniepont vaart van 10.00 tot 17.15 uur over de Lek tussen Werk aan het Spoel, Fort Everdingen en Werk aan de Groeneweg in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Liniepont vaart alleen de weekenden.
Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus wordt er dagelijks gevaren. Het vaarseizoen van de Liniepont wordt afgesloten met de weekenden in september. De laatste vaardag is ook hier op zondag 25 september.

Waal

De fiets- en voetveren op de Waal, de pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden gaan varen van 10.00 tot 18.00 uur.
Kijk voor alle vaardagen en –tijden op www.uiterwaarde.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!